facebook tracking

Ny funktion gör det enkelt att söka jobb via Linkedin

I fredags 7/10 presenterade Linkedin sin nya funktion ”Open Candidates” som i dagsläget enbart är tillgänglig i Canada, U.S, U.K och Australien. Open Candidates kommer att lanseras globalt inom en snar framtid men tills dess kan det vara bra att ha koll på vad du får för möjligheter med den nya funktionen.

Open Candidates innebär att du kan uppmärksamma rekryterare att du är intresserad av ett nytt jobb utan att offentliggöra det för alla Linkedin-användare. Tanken är att man ska vara aktiv i sitt jobbsökande utan att vare sig sin nuvarande chef eller kollegor ska vara medvetna om att man är på jakt efter ett nytt jobb. Rekryterare från din arbetsplats kommer inte att ha möjlighet att se informationen.

Den nya funktionen kommer att finnas under ”Inställningar” och där kommer du ha möjligheten att specificera företag, tjänster och ort som är attraktiva för dig i ditt sökande efter drömjobbet.

Du har chansen att vara synlig för attraktiva arbetsgivare och alltid vara öppen för nya möjligheter. Nu får vi spänt vänta tills funktionen lanseras i Sverige!


Linkedins informationsvideo om Open Candidates


Jobbar du redan på hubbr?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@hubbr.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor